fredag 16. november 2012

Superblogger.... :)


Hei hei! 
Tenkte bare jeg skulle slenge inn et lite innlegg her, just for fun.. :)Har faktisk helt glemt av at jeg har en egen blogg, leser bare andre sine jeg.. Har vel ikke så mye fornuftig og skrive om på en blogg... 

Siden Juni i år har det egentlig ikke skjedd så utrooolig mye. Har vært på besøk hos kjæresten min i Kirkenes et par ganger, den siste gangen kjørte vi fra Kirkenes og ned til Trondheim. 

Det var en veldig morsom tur, og vi kjørte via Finland og Sverige. 
Vi startet aaalt for sent fra Kirkenes en kveld, og var framme i byen vi skulle overnatte i 6-7 timer senere. Hotellet vi skulle sove på var midt i skumleste sentrum, slossing og berusede mennesker overalt. Dagen etter spiste vi en supergod frokost på en pizzarestaurant, hamstret inn godteri og diverse vi ikke har i Norge å kjørte videre til Sverige. I Sverige var ingenting åpent (nesten) og turen ble laaangdryg å kjedelig, kjørte også igjennom det værste uværet jeg noen gang har opplevd, lyn og torden til de grader.

Var også en svipptur ned til Bergen samme uken, så fikk reist fra oss da kan man si! :p

Når vi kom oss hjem igjen ble tiden stort sett brukt til å søke på jobber, og det er ikke enkelt ! Spesielt når det var første gang jeg skulle ha jobb, og ingen ville ha noen uten erfaring. Men vi må jo starte en plass? Fikk heldigvis napp tilslutt og har nå verdens beste jobb :-D Trives så utrolig godt! 


Dere kan jo få et lite hint?
Jobber i dyrebutikken på det nyåpnede kjøpesenteret i Trondheim, Sirkus shopping! Har det så utrolig gøy på jobb å synes det er veldig spennende å lære om fisker og dyr!
I dag fikk vi inn verdens søteste fisk, Kulefisk, å håper jeg får tatt noen kule bilder av de en dag! 

Føler jeg skrevet utrolig mye rart her nå, så får heller prøve å blogge igjen litt oftere så det blir litt mer ryddige innlegg :-)

Good Night People!

1 kommentar:

 1. Hei og hopp .. :o)

  Dagene går ja .. og blogging er vel kanskje ikke det man helst gjør når man kommer hjem etter en arbeidsdag.

  Kulefisken var jo søt da .. :o)

  Ha ei super ny uke og god bedring til kneet :o)
  Vi snakkes snart!
  Klem ♥

  SvarSlett